info@tempcontrol.nl | +31 (0) 15 251 18 31

Tempcontrol vertegenwoordigt kwaliteitsmerken

Tempcontrol is oorspronkelijk begonnen als handelsbedrijf en deze mentaliteit zit nog steeds in onze wortels. We vertegenwoordigen een reeks kwaliteitsmerken voor instrumenten voor temperatuurmeting en -regeling. We onderhouden een lange relatie met onze partners en we investeren in het goed kennen van onze partners en het kennen van de instrumenten die we verkopen, zodat we onze klanten kunnen adviseren over de beste oplossing voor hun situatie.
 

Optocon

Optocon, het merk van de firma Weidmann, biedt een compleet assortiment signaalconditioners voor optische temperatuurmeting, optische temperatuursensoren en sondes en bijpassende accessoires die kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. De methode van op galliumarsenide gebaseerde temperatuurmeting wordt steeds belangrijker in omgevingen met een hoge elektromagnetische interferentie, in microgolfvelden en andere omgevingen, waar metingen met elektrische temperatuursensoren niet mogelijk zijn.

De optische sensoren van Weidmann bieden volledige immuniteit voor RF- en microgolfstraling met een hoge temperatuur, intrinsieke veiligheid en niet-invasief gebruik. De glasvezelsondes zijn ook ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe en corrosieve omgevingen. De GaAs-thermometers kunnen worden gebruikt met alle op GaAs gebaseerde vezeloptische temperatuursensoren. Bekijk de optische temperatuursensoren van Weidmann via deze link.

Website Weidmann