info@tempcontrol.nl | +31 (0) 15 251 18 31

Een geslaagde beurs! De WoTS 2022

Tempcontrol beurs WoTS 2022

We kijken terug op een geslaagde beursweek tijdens de World of Technology and Science in de jaarbeurs. Ook deze editie stond de beurs weer in het teken van noviteiten op gebied van techniek en er was veel aandacht voor innovaties in laboratium toebehoren. Wij stonden op de beurs met een beursstand volledig in onze nieuwe huisstijl en we zijn trots op het resultaat.

Op de beurs toonden we diverse instrumenten van onze gewaardeerde partners.

Zo hadden we van ASL/Wika een demo model van de weerstandsmeetbrug CTR-6000 op de beursstand en een precisie indicator type CTR-3000.

Van onze partner INOR vertoonden we diverse head-mount en DIN-rail transmitters. Ook was een Atex-gecertificeerde indicator aanwezig op de stand. Het INOR assortiment is echter veel breder dan wat we op de beurs konden vertonen, we nodigen u dan ook van harte uit om verder te kijken op onze website of om contact op te nemen voor de gewenste toepassing en een advies op maat.

Van Giussanni toonden we demo units van een greep uit het assortiment portable kalibratiebaden en draagbare blok kalibrators. Deze stonden in een opstelling al dan niet verbonden met een temperatuursensor of een precisie instrument van bijvoorbeeld ASL/Wika maar ook van Dostmann.

Uit het productportfolio van Kambic toonden we een kleine klimaatkamer en de 'spider', de opstelling waarmee klimaatkamers gevalideerd konden worden. Tevens spraken we veel bezoekers die interesse toonden in de kwalitatief hoogwaardige kalibratiebaden die deze partner maakt, desgewenst ook klantspecifiek.

Ook was er weer veel vraag naar contactloze temperatuur meetoplossingen zoals die van Novasens: infrarood sensoren geschikt voor industriele toepassingen.

Ook voor speciale toepassingen waar metaal geen optie is -zoals in een microwave/magnetron of bij o.a. RFI stralingen- kwamen er vragen langs. Als demo unit waren er glasfiber / glasvezel sensoren beschikbaar en een optische thermometer van kwaliteitsmerk Optocon van de firma Weidmann.

Van onze partner MBW uit Zwitserland vertoonden we een dauwpuntmeter en ondanks dat uit het assortiment van Ascon, o.a. indicators, geen demo units aanwezig waren wisten een aantal relaties ons te vinden voor meer informatie hierover.

Ook was er veel vraag naar de Dostmann instrumenten die wij verkopen, o.a. de CO2 meters, maar ook de handheldindicators, dataloggers, oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, etc. etc.

Tot slot hebben we kunnen uitwijden over de temperatuursensoren die wij klantspecifiek kunnen maken voor elke gewenste toepassing. Temperatuur is ons specialisme en uw temperatuur gerelateerd vraagstuk is dan ook voor ons een uitdaging.

Wij kijken met veel plezier terug op een intensieve beursweek.