info@tempcontrol.nl | +31 (0) 15 251 18 31

Calibrator voor contactloze thermometers

Kalibratiebad voor contactloze thermometers Kambic OB-15-2 BBC

Speciaal voor het kalibreren van contactloze thermometers, bijvoorbeeld voor infrarood thermometers voor het op afstand meten van de lichaamstemperatuur, heeft Kambic een kalibratiebad ontwikkeld. Natuurlijk biedt ook dit kalibratiebad de kwaliteit die we van Kambic gewend zijn: meteorologische stabiliteit en mK nauwkeurigheid. Bovendien is het kalibratiebad compact uitgevoerd als tafelmodel. Het kalibratiebad is speciaal geschikt voor het kalibreren van zowel oorthermometers als ook voor lichaamsoppervlakte thermometers en er zijn diverse Black Body uitvoeringen beschikbaar: een single uitvoering geschikt voor of oorthermometers of lichaamsoppervlakte thermometers en een dual uitvoering geschikt voor het kalibreren van beide type thermometer.

Het kalibratiebad is compact uitgevoerd als tafelmodel. Het kalibratiebad is speciaal geschikt voor het kalibreren van zowel oorthermometers als ook voor lichaamsoppervlakte thermometers en er zijn diverse Black Body uitvoeringen beschikbaar: een single uitvoering geschikt voor of oorthermometers of lichaamsoppervlakte thermometers en een dual uitvoering geschikt voor het kalibreren van beide type thermometer.

Het kalibratiebad is speciaal geschikt voor het kalibreren van zowel oorthermometers als ook voor lichaamsoppervlakte thermometers en er zijn diverse Black Body uitvoeringen beschikbaar: een single uitvoering geschikt voor óf oorthermometers óf lichaamsoppervlakte thermometers en een dual uitvoering geschikt voor het kalibreren van beide type thermometers. Maar ook diverse andere BlackBody uitvoeringen, voldoend aan diverse internationale standaarden.

Een aantal unieke eigenschappen:
- Black body cavity met een emissiviteit hoger dan 0.99 in kalibratie vloeistofbad
- Meteorologische uniformiteit en stabiliteit in mK reeks
- Leverbaar met PRT of SPRT om de stabiliteit van de vloeistof te meten
- Temperatuurbereik van 30 °C ... 130 °C of van 0 °C... 130 °C wanneer aangesloten op een luchtcirculatie koeler
- Diverse variaties Black Body Cavities beschikbaar
- Tafelmodel