info@tempcontrol.nl | +31 (0) 15 251 18 31

Nieuwe slimme transmitters voor inbouw in eigen apparatuur

INOR lanceert de OEM202, een digitale transmitter voor integratie in temperatuursensoren, systemen en machines. De transmitter is leverbaar in drie verschillende ontwerpen en is dankzij het compacte ontwerp geschikt voor de meeste toepassingen. OEM202 is compatibel met Pt100 en Pt1000, evenals 2-, 3- en 4-draads verbindingen. Hierdoor kunt u de transmitter aansluiten op verschillende soorten sensoren.

OEM202 vervangt de OEM201 en is gebaseerd op het nieuwste transmitterplatform van INOR. Net als de andere transmitters binnen dit nieuwe platform, biedt de OEM202 hoge nauwkeurigheid en slimme functies voor meer procescontrole.

Aanpasbaar aan uw behoeften
Als standaardconfiguratie biedt de OEM202 al uitstekende prestaties en hoge functionaliteit. Als dat niet genoeg is, kunnen we zowel fysiek als technisch aanpassingen maken om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Voorbeelden van dergelijke aanpassingen zijn het aanpassen van de vormfactor aan uw specifieke toepassing of het mogelijk maken van metingen met zowel PTC-, NTC- als PtX-elementen.

Slimme functies voor betrouwbaardere metingen
Wat opvalt aan de OEM202 is zijn betrouwbaarheid. Slimme functies zoals sensorfoutcorrectie en systeemfoutcorrectie helpen u automatisch te corrigeren bij reeds bekende sensor- en systeemfouten.

Contact
Voor meer informatie en de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.