info@tempcontrol.nl | +31 (0) 15 251 18 31

IPAQ 330 - nu met draadloze connectiviteit

De functionaliteit van de IPAQ 330 transmitter is uitgebreid met draadloze communicatie via NFC® en Bluetooth®. De IPAQ 330 is naast de IPAQ 530 de tweede transmitter van Inor waarbij deze nieuwe manier van configuratie en monitoring zonder voeding of kabels mogelijk is. Via NFC® of Bluetooth® maakt u eenvoudig verbinding met de transmitter en via de speciale app INOR Connect kan de transmitter vervolgens worden geconfigureerd. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een smartphone of tablet.

Veelzijdige transmitter met lange levenscyclus
De IPAQ 330 is een moderne temperatuurtransmitter ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van flexibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is universele transmitter die compatibel is met RTD’s, thermokoppels, spanning- en potentiometersensoren. De IPAQ 330 biedt een ​​hoge mate van flexibiliteit en beperkt daarmee het aantal productvarianten dat geïnstalleerd dient te worden.

De IPAQ 330 is verkrijgbaar met ATEX-, IECEx- en cFMus-certificeringen  waardoor deze transmitter een veilige keuze is voor een breed scala aan toepassingen.

Hoge betrouwbaarheid voor elke toepassing
De IPAQ 330 is een zeer betrouwbare en robuuste temperatuurtransmitter. Externe invloeden zoals omgevingstemperatuur, trillingen tot 10 g, vocht en EMC-interferentie hebben een minimale invloed op het meetresultaat.

Vereenvoudiging van uw dagelijkse werk
Slimme functies zoals wachtwoordbeveiliging, gesimuleerde uitvoer, gegevensregistratie, runtime-teller en aangepaste linearisering, vergemakkelijken uw dagelijkse werk.

Draadloze configuratie en monitoring
Configureer uw IPAQ 330 draadloos via NFC® met behulp van de nieuwe app INOR Connect. De snelle communicatie tussen de transmitter en uw smartphone maakt het mogelijk om een ​​configuratie binnen enkele seconden naar zoveel transmitters te kopiëren als u wenst. Voeg de ICON-BT-modem toe en u kunt uw IPAQ 330 ook via Bluetooth configureren en controleren. Dankzij het uitgebreide bereik dat Bluetooth biedt, kunt u de transmitter op afstand bewaken.