info@tempcontrol.nl | +31 (0) 15 251 18 31

404. Oops! That's an error!

The page you requested is not found. Please try again. By recurrence please contact us.

Let us know!

 

Take me back to the homepage.

  • Vlam.jpg

Fijnmechanicus/instrumentmaker m/v

Tempcontrol groeit en is daarom op zoek naar collega’s om het team mee te versterken. Voor onze productieafdeling zoeken wij, per direct, een handige:

FIJNMECHANICUS/INSTRUMENTMAKER
Full time, part time is bespreekbaar

Het maken van temperatuursensoren is nauwkeurig, fijn en specialistisch werk, soms werk je op de micrometer nauwkeurig. We zoeken daarom vooral iemand met ‘gouden handjes’, technisch inzicht en beheersing van fijnmechanische technieken.

Over Tempcontrol
Tempcontrol is dé specialist in temperatuur meet- en regeltechniek. We bestaan sinds 1975 en werken met 24 medewerkers, verdeeld over 4 afdelingen. Vanuit onze vestiging in Nootdorp produceren wij zelf kwalitatief hoogwaardige temperatuursensoren op klantspecificatie en in standaard uitvoeringen. Daarbij houden we rekening met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften.
Daarnaast leveren wij instrumentatie van bekende en gerenommeerde merken. Wij beschikken over een eigen kalibratielaboratorium waar we sensoren o.a. kunnen ontwikkelen, optimaliseren, kalibreren en stabiliseren. Tevens produceren en verpakken we sensoren in onze eigen schone ruimte (Cleanroom).

Tempcontrol levert en produceert producten die je kunt vinden in de ruimte, in de diepzee en alles daartussen. Wij zijn actief in een groot aantal industrieën: medisch en pharma, voedingsmiddelen, lucht-/ruimte- en scheepvaart, semi-conductor, auto, defensie, kunststoffen, petrochemie, machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven, laboratoria en universiteiten, etc.


Jouw profiel
Je hebt een opleiding op mbo-niveau bijv. (research)instrumentmaker, fijnmechanische techniek, of mechatronica. Een onderdeel van die opleiding of van je werkervaring is conventioneel draaien en frezen.

Op de productie afdeling maak je sensoren van component tot eindproduct.
Wij werken met conventionele draai- en freesbanken en maken hierop kleine series of prototypes. Het draaien en frezen is niet je hoofdtaak, maar wel je specialisme. Daarnaast verricht je fijn montagewerk waarbij goede oog-hand coördinatie een vereiste is. Daarbij komen diverse andere fijnmechanische technieken aan bod zoals (hard)solderen, fijnlassen, TIG-lassen. Het kunnen lezen en begrijpen van technische tekeningen is een must, zelf technisch kunnen tekenen zou fijn zijn.

Tot slot vragen we een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, omdat de werkinstructies in het Nederlands zijn en is goed kunnen (hoofd) rekenen een vereiste.


Full-time dienstverband, part-time bespreekbaar
Wij bieden je een fulltime dienstverband waarbij je intern wordt opgeleid om zelfstandig complete, industriële temperatuursensoren te maken, zowel in onze werkplaats als in onze schone ruimte. Parttime invulling van de functie is bespreekbaar.
Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfspand in Nootdorp. Het werk is afwisselend en uitdagend, in een klein team en met een marktconform salaris.


Solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van onze toekomstplannen: reageer dan snel!
Solliciteren kan via e-mail: naar marlies.smits@tempcontrol.nl.
Je kunt ook eerst eventuele vragen over de werkzaamheden stellen door te bellen met Marlies Smits op T: 015 – 251 18 31.

Graag ontvangen we naast je CV vooral ook je motivatie voor de sollicitatie.